Rådastrands Camping

Rådastrands Camping

Een familie camping vol met avonturen voor groot en klein

Rådastrands Camping in Zweden, ligt in het hart van de provincie Värmland. Het is niet alleen een camping met de verhuur van stugor (zoals blokhutten in Zweden genoemd worden), maar ook een outdoorcentrum. Varmland is vooral geliefd om de prachtige ongerepte natuur, de folkloristische zomerfestivals en het droge landklimaat.

Hier vindt u uitgestrekte bossen met talrijke aaneengeschakelde meren, rivieren en bergen. Dit maakt Värmland tot een gebied waarin u niet alleen kunt genieten van de rust en de natuur, maar u vindt direct vanaf de camping ook volop uitdagingen om actief bezig te zijn.
Zo kunt u bijvoorbeeld kanoën, mountainbiken, nordic walking, wandelen, alles direct vanaf de camping.

Of wat dacht u van de activiteit waar Värmland om bekend staat: vlotvaren op de rivier de Klarälven dwars door Värmland. Dit is de langste kronkelende rivier van Zweden en is direct vanaf de camping via het Rådameer te bereiken.
Door de vele meren en rivieren is deze omgeving ook een eldorado voor vissers.

In dit deel van Värmland is de kans groot dat u oog in oog komt te staan met een eland en op het juiste tijdstip kunt u zelfs vanaf de camping de bevers aan het werk zien. Een geoefende zoeker kan zelfs sporen vinden van de beer, wolf of lynx… Kortom: het échte Zweden!